Begivenheden har allerede fundet sted.

Spaghettigudstjeneste

© Liselotte

Dato Torsdag d. 30. januar 2020, kl. 17:00
Sted Jyderup Kirkevej 1, 4450 Jyderup
Lars Ulrik Jensen
Gratis

Gudstjeneste i børnehøjde for store og små. Vi skal tænde lys og mærke at det varmer. Bagefter spiser vi sammen i Sognegården

Lys og spaghetti i Jyderup Kirke

Tænd lys, det varmer er temaet, når Jyderup Kirke indbyder til årets første spaghettigudstjeneste torsdag den 30. januar kl. 17.00 med efterfølgende gratis spisning i sognegården. Vi undersøger lyset og dets virkninger midt i vinterens mørke og kulde. Så er det godt, vi kan tænde lys.

”Der er tradition for at tænde lys ved kyndelmisse, der betyder lysmesse,” forklarer sognepræst Lars Ulrik Jensen. ”Arrangementet slutter omkring kl. 18.30, så børnene kan nå at få godnathistorie derhjemme ovenpå en gudstjeneste, hvor vi gerne vil give børnene et lys med hjem.”

Undervejs i den korte gudstjeneste vil der være stationer, hvor børnene får mulighed for at eksperimentere med lyset og varmen.

Det er Jyderup Menighedsråd, der sammen med præsten står bag arrangementet.

En spaghettigudstjeneste er en gudstjeneste i børnehøjde, hvor alle er velkomne - store som små, forældre, bedsteforældre, venner og naboer. Det er hyggeligt og afslappet.

Ophavsret: