Sommerhøjskole i Jyderup Sognegård

Torsdag d. 23. juni 2022, kl. 10:00
Sognegården, Elmevej 11, 4450 Jyderup

De ni sogne tilbyder: Højskoledage, som er for alle med interesse for kultur, historie, litteratur, kirke, kristendom, en god fortælling og et godt samvær. Programmet er: Tirsdag d. 21. juni. Susanne Sønderbo: "Er Gud en mand?" og Rasmus Birkerod: "Herodes" Onsdag d. 22. juni. Henrik Marstal: Den patriarkalske samfundsorden og Elsebeth Dyekjær Kruse: Elisabeth - et livstykke. Torsdag d. 23. juni. Svend Aage Madsen: Manden i dag - hvor er han på vej hen? og Johanna Jakobsen og Asger Søgaard: koncert i Jyderup Kirke.

Tilmelding på mail jyderup.sogn@km.dk eller på telefon 40 16 21 47 Pris: 600,- inklusiv frokost alle tre dage. Drikkevare kan medbringes eller købes i Sognegården